Τρόποι αποστολής

Αποστολή της Παραγγελίας με την Γενική Ταχυδρομική 

Για βαριά δέματα από 10 κιλά και πάνω με παράδοση στον χώρο σας και πληρωμή αντικαταβολή, το κόστος θα διαμορφώνεται ανάλογα. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον 5€. Αν το δέμα έχει πολύ μεγάλο όγκο μπορεί να υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση στην τιμή. Εάν μάλιστα προκαταβάλετε το ποσό της παραγγελίας σας, σας καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής εάν το ποσό της παραγγελίας σας ειναι πάνω απο 100 ευρώ. Αλλά και για πιο βαριά δέματα εάν δεν έχουν πολύ μεγάλο όγκο, όπως σόμπες, η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Ο χρόνος παράδοσης με την Γενική Ταχυδρομική είναι 1-3 μέρες, το πολύ.
Συνολικά Κιλά Παραγγελίας Χρέωση με Παράδοση στον Χώρο σας ή με Παραλαβή από Εσάς από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που επιθυμείτε.

2 Κιλά                        4.5 ευρώ
3 Κιλά                        5.7ευρώ
4 Κιλά                        6.9 ευρώ
5 Κιλά                        8.1 ευρώ
6 Κιλά                        9.3 ευρώ
7 Κιλά                       10.5 ευρώ

8 Κιλά                      11.7 ευρώ
………                        + 1.20 ευρώ ανά προστιθέμενο κιλό

 

Αποστολή της Παραγγελίας με την Μεταφορική Πούχιας

Στην Αθήνα συνεργαζόμαστε με το Πρακτορείο μεταφορών Πούχιας στην διεύθυνση Ορφέως 199 στον Βοτανικό. Τηλέφωνο Πρακτορείου 210 3472560.

Στην Θεσσαλονίκη συνεργαζόμαστε με το Πρακτορείο μεταφορών Πούχιας στην διεύθυνση Β Συμμαχική Οδός προς Φυλακές Διαβατών. Τηλέφωνο Πρακτορείου 2310 762777.

Η αποστολή δέματος με οποιαδήποτε μεταφορική για δέμα έως και 30 κιλά, θα κοστίσει 15 ευρώ  ανάλογα με τον όγκο του δέματος.

Η παραλαβή του δέματος γίνεται από εσάς στην διεύθυνση της αντίστοιχης μεταφορικής.

Η πληρωμή γίνεται με προπληρωμή κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο χρόνος άφιξης του δέματός σας είναι 1-3 μέρες.

 

Αποστολή της Παραγγελίας με Πρακτορεία Μεταφορών της Πόλης σας

Συνεργαζόμαστε με όλο το δίκτυο εμπορευματικών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Αν προτιμάτε κάποιον συγκεκριμμένα, μας το δηλώνετε. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Αποστολή με ΚΤΕΛ

Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής σας τα γνωστοποιούμε κατόπιν συννενόησης με τα ΚΤΕΛ της πόλης σας.