Τρόποι αποστολής

Αποστολή της Παραγγελίας με τη Γενική Ταχυδρομική 

Τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά, ενώ για αγορές από 50€ και πάνω και βάρος έως 3 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον 5€. Για βαριά δέματα από 10 κιλά και πάνω, με παράδοση στον χώρο σας και πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος θα διαμορφώνεται ανάλογα. Αν το δέμα έχει πολύ μεγάλο όγκο, όπως σόμπες, μαρμίτες, βαρέλια κτλ, μπορεί να υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση στην τιμή και η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Ο χρόνος παράδοσης με τη Γενική Ταχυδρομική είναι 1-3 μέρες, το πολύ.
Χρέωση με Παράδοση στον Χώρο σας ή με Παραλαβή από Εσάς από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που επιθυμείτε. Η χρέωση ανά προστιθέμενο κιλό είναι 1.50€ για τις υπηρεσίες μας εντός χερσαίας  Ελλάδας  και 1.80€ για τις αποστολές προς νησιωτικούς προορισμούς.

Συνολικά Κιλά παραγγελίας:

2 Κιλά                        5 ευρώ
3 Κιλά                        6.5 ευρώ
4 Κιλά                        8 ευρώ
5 Κιλά                        9.5 ευρώ
6 Κιλά                        11 ευρώ
7 Κιλά                         12.5 ευρώ

8 Κιλά                      14 ευρώ

………                        + 1.50 ευρώ ανά προστιθέμενο κιλό

Αποστολή της Παραγγελίας με τη Μεταφορική Πούχιας

Στην Αθήνα συνεργαζόμαστε με το Πρακτορείο μεταφορών Πούχιας στη διεύθυνση Ορφέως 199 στον Βοτανικό. Τηλέφωνο Πρακτορείου 210 3472560.

Στη Θεσσαλονίκη συνεργαζόμαστε με το Πρακτορείο μεταφορών Πούχιας στη διεύθυνση Β Συμμαχική Οδός προς Φυλακές Διαβατών. Τηλέφωνο Πρακτορείου 2310 762777.

Η αποστολή δέματος με οποιαδήποτε μεταφορική για δέμα έως και 30 κιλά, θα κοστίσει 15 ευρώ  ανάλογα με τον όγκο του δέματος.

Η παραλαβή του δέματος γίνεται από εσάς στη διεύθυνση της αντίστοιχης μεταφορικής.

Η πληρωμή γίνεται με προπληρωμή κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο χρόνος άφιξης του δέματος σας είναι 1-3 μέρες.

Αποστολή της Παραγγελίας με Πρακτορεία Μεταφορών της Πόλης σας

Συνεργαζόμαστε με όλο το δίκτυο εμπορευματικών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Αν προτιμάτε κάποιον συγκεκριμένα, μας το δηλώνετε. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αποστολή με ΚΤΕΛ

Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο αποστολής γίνεται προκαταβολικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής σας τα γνωστοποιούμε κατόπιν συνεννόησης με τα ΚΤΕΛ της πόλης σας.