Η επιχείρηση

8bb23eb0-aec2-4c5a-8ff4-d0af1082eef7Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε μας και επιλέξτε όποια από τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στην αισθητική σας, τις απαιτήσεις του χώρου σας και της καθημερινότητάς σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε.

Η επιχείρηση Ζορμπάς Ι. Αναστάσιος δραστηριοποιείται στη διάθεση και πώληση λιανικής – χονδρικής ειδών λευκοσιδηρουργίας, καθώς και παντός τύπου πλαστικών ειδών και όχι μόνο. Σε αυτή την πολυετή πορεία μας, έχουμε κερδίσει και συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στην προσφορά οικονομικών και ποιοτικών λύσεων θέρμανσης.

Στο κατάστημά μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης, διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα από θερμάστρες όλων των τύπων (ενεργειακές τζακόσομπες, θερμάστρες μαντεμένιες, ξύλου, πετρελαίου). Όλες οι σόμπες που εμπορευόμαστε είναι ελληνικής κατασκευής και εγγυημένης απόδοσης. Το κατάστημά μας διαθέτει προϊόντα λευκοσιδηρουργίας, είδη οικιακής χρήσεως, πλαστικά είδη, είδη κήπου και camping, ηλεκτρικά είδη, συσκευές υγραερίου (κουζινάκια) για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, εκκλησιαστικά είδη.